عراقچی با هشدار نسبت به هرگونه اقدام ماجراجویانه از سوی آمریکا: آماده پاسخ قاطع به هرگونه تعرض هستیم وزارت امور خارجه: به دفاع مقتدرانه ادامه می‌دهیم / ایران هیچ خصومتی با کشور‌های منطقه ندارد پست‌های عجیب ترامپ و تکرار ادعا‌ها درباره ایران، ونزوئلا و گرینلند کانال ۱۲ اسرائیل: تصمیم ترامپ برای حمله گسترده به ایران قطعی نیست/ اسرائیل در آماده‌باش کامل قرار گرفته ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است

چین خواستار کاهش تحریم‌های کره‌شمالی شد

وزارت خارجه چین اعلام کرد که رئیس جمهور این کشور در دیدار اخیر با ترامپ در ژاپن خواستار کاهش تحریم‌ها علیه کره‌شمالی شده بود.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۶ - ۲۳ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 14
کد خبر: ۱۶۲۷۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ وزارت امورخارجه چین روز شنبه اعلام کرد: «شی جی پینگ» رئیس جمهوری چین در ماه گذشته در دیدار با دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا خواستار انعطاف پذیری بیشتر و کاهش تحریم های این کشور علیه کره شمالی شد.

 

به گزارش رویترز، «گنگ شوانگ» سخنگوی وزارت خارجه چین به خبرنگاران گفت: رئیس جمهوری چین در دیدار با ترامپ در حاشیه نشست گروه 20 در اوزاکا ژاپن، خواستار نرمش واشنگتن در قبال کره شمالی و کاهش تحریم‌ها علیه این کشور شد.

 

این در حالی است که یک منبع آگاه و نزدیک به کاخ سفید روز پنجشنبه گفت: ایالات متحده در حال بررسی تعلیق 12 تا 18 ماهه تحریم های اعمال شده علیه کره شمالی است، در ازای آنکه پیونگ یانگ نیز تاسیسات هسته ای مهم خود را از کار انداخته و کل برنامه های اتمی اش را متوقف کند.

 

پیشنهاد آمریکا شامل تعلیق تحریم های شورای امنیت سازمان ملل است که علیه صادرات زغال سنگ و منسوجات کره شمالی اعمال شده است. این اقدام یک سازش و مصالحه بین کشور به شمار می رود آن هم پس از شکست دور دوم مذاکرات رهبران دو کشور در ماه فوریه در شهر هانوی پایتخت ویتنام.

 

اظهارات این منبع آگاه در شرایطی است که انتظار می رود مذاکرات هسته ای آمریکا و کره شمالی طی روزهای آینده مجددا از سر گرفته شود. هنوز زمان و مکان دقیق این مذاکرات اعلام نشده است.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار